TJÄNSTER

 VAD VI GÖR

 

Vi är en reklambyrå som erbjuder varumärkesutveckling, kommunikationskoncept, webbdesign, webbutveckling, content marketing, sociala medier och kort sagt alla typer av digital och traditionell kommunikation. Gemensamt för allt vi gör är att det bottnar i en ärlig kommunikation som får varumärken att växa och kunder att få lust att köpa.

Let´s talk!

VARUMÄRKESUTVECKLING & KOMMUNIKATIONSKONCEPT

Ett starkt varumärke och ett kommunikationskoncept som utgår från kundens värderingar gör stor skillnad!


Vi arbetar efter en enkel och väl beprövad modell i fem steg när vi utvecklar varumärken. Beroende på kundens behov kan vi vara med hela vägen genom varumärkesarbetets olika delar, från research, analys, identitet & profil, kärnvärden, positionering, mission & vision, varumärkesstragegi, corporate identity till den kommunkativa plattformen.


Ett starkt kommunikationskoncept gör skillnad när kunden gör sitt val. Grundbulten i våra koncept bygger på ett långsiktigt strategisk tema som ofta används som payoff.

WEBBDESIGN & WEBBUTVECKLING

Vi bygger moderna, lättnavigerade och väldesignade webbplatser i WordPress för att skapa en optimal upplevelse!


Vi bygger sökmotorvänliga webbplatser som optimeras onPage för att underlätta för sökmotorerna. Google Analytics kopplar vi på för att kunna mäta besökarstatistik och besökarnas beteende. Webbdesignen är genomgående modern, tydlig och

användarvänlig. Vi strävar alltid efter ett enkelt och logiskt flöde genom webbplatsen med så få klick som möjligt och utseendet följer förstås företagets grafiska profil.

CONTENT & SOCIALA MEDIER

En hög närvaro och ett relevant innehåll skapar goda relationer och ett stort engagemang!


För att kunna skapa en bra relation och ett så stort engagemang som möjligt med sin målgrupp har vi människor som arbetar dedikerat med att skapa innehåll till sociala medier och digitala nyhetsbrev. Ett innehåll som bygger på områden som kunden verkligen är intresserad av och som levererar nytta och nöje.

DIGITAL & TRADITIONELL KOMMUNIKATION

Vi erbjuder alla former av kommunikation som skapar resultat!Listan kan göras lång på vad vi producerar, men som exempel kan nämnas hemsidor, webbkampanjer, digitala nyhetsbrev, inlägg och poster i olika format till sociala medier, annonser, profilering, logotyper, inspirattionsmagasin, reklam för radio och poddar, förpackningsdesign, kataloger, butiksmaterial, mässmontrar, tv-reklam m.m.


Det gemensamma för allt vi gör är att det bygger starkare varumärken och starkare relationer med våra kunders kunder, som får dem att gilla kundens erbjudande.